İZMİR ELEKTRİK TEKNİSYENLERİ ODASI
Slide background

Terörü Lanetliyoruz, Birlik ve Beraberliğimizi Bozamayacaksınız...

İstanbul'da Ülkemizin istikrarını, birlik ve beraberliğini bozmayı hedef alan ve şer odakları tarafından düzenlenen menfur saldırıda hayatını kaybeden Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyoruz. Bu hain saldırı hepimizi fevkalade üzmüştür.

İstanbul’daki hain saldırıyı yapanları, azmettirenleri lanetliyoruz.

Ülkemizin birliğine, beraberliğine ve istikrarına yapılan her saldırı bizi daha da kenetlemektedir. Bu gerçeği gün ve gün daha çok farkına varan terör örgütleri başarısızlıklarını gizlemek için malesef daha da korkak ve alçak saldırılara meyil etmektedirler. Milletimiz, birlik ve beraberlik içinde geçmişte olduğu gibi şimdi de alçak ve korkak terörün üstesinden gelecek azim ve kararlığa sahiptir.

İstanbul’daki saldırıda hayatını kaybedenlere Şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz.